Wij zijn JuriDox

Dé juridische supermarkt van Nederland

Bij ons maakt u zelf de juridische documenten die u nodig heeft. Onze slimme software loodst u met duidelijke vragen door de juridische kennis van onze kennispartners, zodat u binnen enkele minuten een juridisch document op maat heeft gemaakt.

Standaarddocumenten kunnen volledig geautomatiseerd worden en hoeven dus geen honderden euros te kosten. Dit is de kracht van JuriDox. Wij hebben deze dienst ontwikkeld als eerste stap in onze missie om het juridisch standaardwerk volledig te automatiseren.

Uiteraard moeten juridische document correct en volledig zijn. Daarom is elk document opgesteld door een van de specialisten uit ons kennisnetwerk. Deze specialisten onderhouden de documenten continu, waardoor u altijd een up to date document heeft. Wij zijn dan wel een juridische supermarkt, maar we leveren alleen A-merken!

JuriDox is opgericht door de eigenaren van het Nederlandse ICTRecht B.V., internetjuristen Steven Ras en Arnoud Engelfriet. ICTRecht is een juridisch adviesbureau op het gebied van ICT- en internetrecht. ICTRecht heeft zich in 10 jaar tijd neer weten te zetten als een belangrijke nichespeler binnen zijn rechtsgebied. Het adviesbureau is een van de kennispartners in de juridische supermarkt van JuriDox.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Techniek achter JuriDox

JuriDox maakt gebruik van de techniek van JuriBlox B.V., een zusteronderneming van JuriDox.

JuriBlox is vooral gericht op gebruikers die met regelmaat juridische documenten, adviezen moeten samenstellen en gegevensverwerkingen bij moeten houden, zoals (bedrijfs)juristen, privacy officers, advocaten en inkopers. Juridische documenten die met regelmaat nodig zijn, zoals een geheimhoudingsovereenkomst of een verwerkersovereenkomst, zijn zeer geschikt om via JuriBlox op te stellen. Maar daarnaast biedt JuriBlox ook de mogelijkheid om grote, complexe maatcontracten aan te maken.

De software van JuriBlox kent uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Door te werken met een API kunnen andere systemen gebruik maken van de slimme tools van JuriBlox. JuriDox maakt bijvoorbeeld gebruik van de slimme documentgenerator uit JuriBlox. Maar ook kan een adviestool of een documentgenerator op een willekeurige website worden geplaatst.

Wilt u zelf gebruik maken van JuriBlox of wilt u een eigen (documenten)shop? Neem dan contact op met JuriBlox via +31 20 - 229 33 45 of [email protected].